Greenco gaat live met Tommies webshop

Onze partner Greenco is live gegaan met haar webshop, waar de Tommies Sportbox online gekocht kan worden. Via webshop.tommies.nl is deze snackoplossing voor elk sportevenement nu te bestellen: lekker, gezond en gemakkelijk.

Met de webshop kan Greenco klanten bedienen die eerder niet makkelijk konden worden bereikt. Met het aanbod van de Tommies Sportbox richt Greenco zich in eerste instantie op organisatoren van (sport)evenementen. De Sportbox bestaat uit diverse snackgroenten, gratis bijgeleverd communicatiemateriaal en bezorging op elk gewenst moment en adres. Organisatoren van sportevenementen bieden met de Tommies Sportbox een gezonde snack aan hun sporters; ter traktatie of verkoop. Zo wordt gezond eten nog leuker en gemakkelijker.

Met de Tommies Sportbox kunnen sportverenigingen en organisatoren van sportevenementen hun snackaanbod uitbreiden met snackgroenten in diverse verpakkingsmogelijkheden; om uit te delen of om zelf van te genieten. 

De Tommies Sportbox wordt ondersteund door Team:Fit. In 2016 sloegen Greenco en Team:Fit de handen ineen met de ambitie om het aanbod in de Nederlandse sportwereld gezonder te maken, en daarmee de omgeving van kinderen. Er volgde een pilot om gezond aanbod in de sportkantine en op sportevenementen te stimuleren en te testen, waar honderden sportaanbieders aan hebben deelgenomen. Met de lancering van de Tommies Sportbox speelt Greenco in op de uitkomsten van deze pilot. 

Tommies Talententeam

Ter promotie van de Tommies Sportbox heeft Greenco een speciaal team samengesteld, met de grootste talenten uit vijf belangrijke sporten (voetbal, korfbal, hockey, tennis en atletiek). Deze talenten staan achter de meerwaarde van Tommies snackgroenten en zullen helpen hun medesporters op te roepen te genieten van de Tommies Sportbox. 

Bekijk de webshop.