Le Credit Sportif partner van De Gezonde Sportkantine

Iedere penningmeester wil een gezond verdienmodel voor zijn vereniging, inzicht in omzet en een efficiënte administratie van het aanbod in een gezonde sportkantine. Le Credit Sportif kan voor gezonde sportkantines eenvoudig duidelijk maken dat de verkoop van gezonde producten niet hoeft te leiden tot verlies van omzet.

Le Credit Sportif is daarom bij uitstek een goede partner voor aangesloten clubs en sportverenigingen. En voor het gehele project De Gezonde Sportkantine, een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht.

“Het op orde hebben van je financiën en gemakkelijk inzicht verkrijgen in omzet draagt bij aan een Gezonde Sportkantine voor iedere club of vereniging. Ik ben trots op Le Credit Sportif als nieuwe partner om verenigingen dit te kunnen bieden”, Marjon Bachra, directeur Jongeren Op Gezond Gewicht.

Pieter de Jong, directeur Le Credit Sportif en Marjon Bachra, directeur Jongeren Op Gezond Gewicht zetten hun handtekening voor de samenwerking tijdens de inspiratiesessie van De Gezonde Sportkantine. Dit voorafgaand aan de 100m van Dafne Schippers tijdens het EK Atletiek in Amsterdam.

“Wij gaan deze fantastische samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht aan omdat wij het belang inzien van een Gezonde Sportkantine. Samen met hen stimuleren wij de gezonde keuze in de sportkantine. Bovendien denken wij dat we met onze kassasystemen, kennis en ervaring verenigingen kunnen ondersteunen om een financieel gezonde sportkantine te creëren”, Pieter de Jong, directeur Le Credit Sportif.