Met Team:Fit samen voor een gezonde sportkantine!

Vanaf oktober 2016 gaat het landelijke project De Gezonde Sportkantine verder onder de naam Team:Fit Samen voor een gezonde sportkantine!

Al meer dan 900 sportverenigingen hebben zich sinds de start van het project De Gezonde Sportkantine aangesloten. Wat hebben ze geleerd? Een gezonde sportkantine is teamsport! En het resultaat zorgt ervoor dat leden zich lekker fit kunnen voelen.

Daarom gaat het landelijke project De Gezonde Sportkantine verder onder de naam Team:Fit, samen voor een gezonde sportkantine! Hiermee sluiten we aan bij de kern van de gezonde sportkantine.

Team:Fit bestaat uit zoveel meer

Bij deze nieuwe naam komt niet alleen een mooi nieuw logo. De website is volledig vernieuwd, en er zullen wekelijks frisse nieuwtjes, lekkere recepten, inspirerende interviews en mooie goede voorbeelden op gedeeld worden. Hiermee helpen we jou, en je team, verder met het maken van een gezonde sportkantine!

3 thema's

Ben je al bezig met Team:Fit? Of moet je nog beginnen? Kijk dan bij onze drie thema's voor alle basisinformatie. De website bevat alle kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan! Maar begin vooral met de eerste stap!

Starten met Team:Fit

Volg je ons nog niet op social media? Pak dan je kans! Je kan ons vinden op Twitter, Facebook én YouTube