Scholing ‘Trainen en coachen van jeugd gericht op een gezonde leefstijl’

Jullie zijn met Team:Fit al actief bezig met het gezonder maken van je sportkantine. Waarschijnlijk zullen de eerste stappen gericht zijn op het uitbreiden van je assortiment en het herinrichten van de kantine. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit thema ook breder gedragen krijgt binnen de vereniging?

Samen met NOC*NSF willen we de scholing ‘Trainen en coachen van jeugd gericht op een gezonde leefstijl’ onder jullie aandacht brengen. Deze scholing zorgt ervoor dat ook je sportkader aandacht heeft voor een gezonde leefstijl.

Voor wie?

De scholing is bedoeld voor trainers en coaches, zodat zij handvatten krijgen om kinderen op jonge leeftijd al bewust te maken van het belang van een gezonde leefstijl. Dit zorgt voor een betere gezondheid op de langere termijn, waardoor jeugd actiever en vitaler is. Bekijk de bijlage voor meer informatie.

Doel van de training

Met deze scholing kun je de activiteiten van Team:Fit binnen je vereniging uitbreiden en daarmee de gezondere sportvereniging borgen en versterken. Ga dus na bij de technische commissie, trainingscoördinator of verenigingsmanager of er trainers of coaches zijn die aan deze scholing willen deelnemen. Zo kunnen zij ook onderdeel worden van jullie Team:Fit en helpen bij het doel om jullie vereniging gezonder te maken.

Kosten & data

Eenmalig biedt NOC*NSF deze scholing aan voor een gereduceerd tarief voor verenigingen in de regio Utrecht. In plaats van € 90,- betaalt de vereniging slechts € 10,- per deelnemer!

  • Trainingsdata: 2 dagdelen: op woensdag 27 september en 4 oktober (19:00 – 22:00 uur).
  • Locatie: Tennisvereniging Bosch en Duin
  • Schrijf je in: Klik hier om je in te schrijven.

Kun je bovengenoemde data niet? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om je in te schrijven voor de reguliere scholingsavonden in Utrecht op maandag 30 oktober en 13 november (19:00 – 22:00 uur). Hiervoor geldt het reguliere tarief. 

Vragen?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact op met Joke Davio, Team:Fit Adviseur, provincie Utrecht en Gelderland.

T: +31 (0)6 41 36 20 22 (werkdagen bereikbaar)

E: joke@teamfit.nl