Uitnodiging: Winning Serve met Team:Fit bij het Ricoh Open

Ben jij pas lid geworden van Team:Fit of ben je al langer bezig met een gezonder aanbod in je sportkantine? Speciaal voor jou biedt Team:Fit je de kans om op 16 juni kennis en inspiratie op te doen én gratis te genieten van spannende tenniswedstrijden met onder andere Kiki Bertens en Robin Haase tijdens het Ricoh Open in Rosmalen.

Wat goed dat je jouw kantinebezoekers naast het huidige aanbod ook gezondere producten aanbiedt. Steeds meer sportclubs volgen dit goede voorbeeld! Zoek je soms nog naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Tijdens deze bijeenkomst delen collega kantinebeheerders en bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis en inspiratie op en krijg je handige voorbeelden en tips.

De coaches van Team:Fit staan deze middag voor je klaar en helpen je ook daarna op weg naar jouw doel. Samen zetten we een stap verder met jouw gezondere sportkantine!

Vrijdag 16 juni staan er genoeg spannende wedstrijden op het programma tijdens het Ricoh Open. We nodigen je dan ook graag uit om voorafgaand aan de bijeenkomst van Team:Fit en na afloop deze wedstrijden te bezoeken.

  • Datum: Vrijdag 16 juni 2017
  • Locatie: Autotron Rosmalen, Graafsebaan 133 in Rosmalen
  • Tijd: 11.00 – 14.30 uur: Bekijk de wedstrijden bij het Ricoh Open (optioneel)
  • 14.30 – 17.30 uur: Inspiratiesessie Team:Fit
  • 17.30 uur: Bekijk de wedstrijden bij het Ricoh Open (optioneel)

Ben je ook van de partij?

Aanmelden kan tot uiterlijk 2 juni via deze link. Vragen? Mail dan met events@teamfit.nl.

Ken jij zelf ook een sportclub die aan de slag wil met een gezonder aanbod in de kantine? Stuur deze uitnodiging dan gerust aan hen door!

Neem voorafgaand aan deze inspiratiesessie alvast een kijkje op de www.teamfit.nl en op de website van het Ricoh Open.

Met sportieve groet,

Erben Wennemars 

Ambassadeur Team:Fit